2018-03-21 19:54 Skattemyndigheder vil have Xabi Alonso straffet med fem års fængsel

Skattesagerne ruller i det spanske for tiden, hvor både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er blandt de stjernespillere, som har været indblandet. Nu er også den tidligere Real Madrid-midtbanespiller Xabi Alonso blevet ramt.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

I Alonsos tilfælde handler det om, at anklagemyndigheden i Madrid nu har åbnet en sag, der handler om tre tilfælde af skattesvindel i henholdsvis 2010, 2011 og 2012, hvor den tidligere spiller var i Real Madrid.

Det er dog ikke kun ham, der er havnet i fedtefadet i denne sag. Det samme er hans rådgiver Ivan Zaldúa Azcuenaga og direktøren i notarfirmaet Ignasi Maestre Casanova. Det skyldes især, at man ved Messis sag også gjorde det muligt at retsforfølge spillerens rådgivere.

Alonso står anklaget for snyd for 37 millioner kroner, som han har modtaget via billedrettigheder, som er gået igennem et firma baseret i Madeira i den føromtalte periode. Her skulle han have undladt at erklære indtægterne plus de renter, som der er blevet genereret i mellemtiden.

I den forbindelse håber anklagemyndigheden på, at retten idømmer eks-spilleren fem års fængsel.

Foruden Real Madrid var Xabi Alonso forbi klubber som Liverpool, Bayern München og Real Sociedad. Baskeren nåde desuden at spille 114 landskampe for Spanien, hvor han var med til at vinde EM to gange og VM én gang.

Få seneste nyheder om Billige Fodboldtrøjer i www.fodboldfans.com.

 

Skattemyndigheder vil have Xabi Alonso straffet med fem års fængsel

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*