Liverpool bør ikke frygte City

På trods af den nuværende landsholdspause, så kan man sagtens begynde at se frem til et par vanvittigt spændende kvartfinale-opgør i dette års Champions League.

Ét af de mest imødesete opgør er uden tvivl Liverpool FC mod Manchester City. De røde fra Merseyside er de eneste, der har slået Pep Guardiolas suveræne City-tropper i Premier League i denne sæson, og der er således lagt op til to kampe med højt tempo og flot offensivt spil.
Læs også: Giroud: De anbefalede Chelsea

Den tidligere Liverpool-spiller, Luis Garcia, mener dog ikke, at Liverpool bør frygte Manchester City, på trods af deres suverænitet i Premier League. Det udtaler han, ifølge Daily Mail:

– Det er svært at snakke om forudsigelser, men jeg tror ikke, at de tænker på det (at City har været suveræne i PL, red.). Det er dejligt, at holdet er tilbage på denne scene. Klubbens historie viser, hvor vigtig Liverpool er for Champions League.

Garcia var selv med på det Liverpool-hold, der tog den legendariske sejr i Istanbul i 2005. Spanieren tør dog ikke komme med et bud på udfaldet af de to kvartfinaler:
Læs også: Top 10: Bedste debutsæsoner

– Denne slags kampe er meget anderledes. Du kan ikke regne med noget, alt kan ske. Det vigtigste er dog, at du ikke er på vej ud allerede efter den første kamp. Hvis man kommer fint ud af den første kamp, så må man se, hvad der så sker.

Den første af de to kvartfinaler spilles i Liverpool på Anfield d. 4. april.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om billige fodboldtrøjer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*