PSG storsejrer igen igen og Bayern presser på

Hvis der er et hold i Champions League, der i denne sæson har buldret derudaf, så er der vist ingen tvivl om, at det er franske Paris Saint Germain. Denne onsdag var ingen undtagelse, da det blev til en 7-1-sejr over Celtic.

Her var det pudsigt nok Celtic, der scorede kampens første mål ved Dembele, men så tog PSG’s dyre drenge over. Inden halvleg havde Neymar scoret to gange, mens Mbappe og Cavani havde scoret ét hver.

I anden halvleg fortsatte målfesten for dem, og Verratti, Dani Alves og nok engang Cavani kunne gøre det til kampens endelige resultat 7-1. Det betyder også, at PSG’s målscore i gruppen (med én kamp tilbage) er på 24-1.

Gruppens anden kamp var mellem Anderlecht og Bayern, hvor sidstnævnte fik en 2-1-sejr, og dermed er de sikkert videre til næste runde i den fornemme turnering. Dog må de nok tage sig til takke med en andenplads, medmindre de kan slå PSG med mere end 3-0 i den sidste kamp, som betyder, at de ender på samme pointantal – men med Bayern som bedst indbyrdes.

Endelig er der Manchester United, som i deres gruppe tabte med 0-1 til Basel, da den schweiziske klub fik scoret i næstsidste minut i den ordinære spilletid, da Lang lynede. Det betyder, at Basel og CSKA Moskva er på samme pointtal inden sidste runde. Her er Basel bedst indbyrdes, og Basel skal møde Benfica, mens CSKA skal møde Manchester United.

Hvis du vil have de seneste nyheder om Billige Fodboldtøj til Børn, skal du bekymre dig om www.fodboldhot.com.