Randers sænkede Lyngby

Randers viste sig at være det stærkeste mandskab på banen, da holdet på hjemmebane tog imod Lyngby.

Det spidser for alvor til i kampen om at blive i Superligaen, og søndag eftermiddag var der bundopgør, da Randers tog imod Lyngby, hvor der ligeledes var livsvigtige point på spil.

Randers startede kampen bedst og lagde hurtigt et tryk på gæsterne. Det udnyttede Lobjanidze, da han efter et kvarters spil blev assisteret af Bashkim Kadrii, og så var Randers foran med 1-0.

Herfra dominerede hjemmeholdet kampen, og Lyngby havde svært ved at komme ind i kampen. Gæsterne haltede efter i nærkampene, og det virkede lidt som om, at gejsten manglede hos gæsterne.

Derfor var det heller ingen overraskelse, at selvsamme Lobjanidze efter en halv times spil via samme opskrift som ved det første mål kunne gøre det til 2-0 og dermed øge hjemmeholdets føring.

Ellers var der ikke det store andet at skrive hjem om efter første halvleg. Stillingen var 2-0 til hjemmeholdet ved pausen.

I pausen var der så drama på BioNutria Park Randers, da en tilskuer pludselig fik et ildebefindende. Det udsatte anden halvleg med et kvarters tid.

Der blev dog ikke ændret på tingenes gang, da spillerne kom på banen igen til anden halvleg. Randers var fortsat bedst, og gæsterne kom ikke frem til de store chancer.

Efter lidt over en times spil blev ondt værre for Lyngby, da Michael Lumb blev sendt tidligt i bad efter en voldsom tackling, og så måtte gæsterne spille 10 mod 11 den sidste halve time.

Randers forsøgte at lukke kampen endegyldigt til 3-0, men den sidste skarphed manglede. Tættest på var Boman, da han blev spillet fri af Bashkim Kadrii.

Tættere på en 3-0 scoring kom Randers dog ikke, men til gengæld kunne de glæde sig over en fortjent 2-0-sejr, der giver dem lidt mere luft i bunden af nedrykningsgruppe 2 i Superligaen.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om fodboldtrøjer til børn.