Real Madrid fik hevet tre point hjem

Real Madrid var i dag på besøg hos Leganes, og det skulle vise sig at være en svær udebanekamp på Zinedine Zidanes tropper.

Allerede efter fem minutter meldte problemerne sig for Real Madrid. På et hjørnespark og en efterfølgende andenbold fik Unai Bustinza fumlet bolden ind i mål ved at kaste sig med panden først i græshøjde, og dermed var Leganes foran 1-0.

Fem minutter senere fik Lucas Vazquez bragt balance i regnskabet, da han med en hård afslutning på tværs passerede Leganes’ målmand.

En halv time inde i kampen afsluttede Casemiro resolut fra kanten af feltet efter et eminent opspil, og dermed kom Real Madrid foran 2-1.

Anden halvleg startede jævnbyrdigt, og begge hold kom frem til flere halve chancer, så kampen syntes at kunne gå begge veje.

På vej ind i overtiden blev Real Madrid tildelt straffespark, som Sergio Ramos sikkert udnyttede, og så endte Real Madrid med at vinde kampen 3-1.