Sevilla udførte vanvittigt comeback mod Liverpool

Der var dømt topopgør mellem Sevilla og Liverpool. Med en sejr ville Liverpool sikre sig førstepladsen i gruppe E, mens Sevilla med fuldt udbytte på hjemmebane ville overtage førstepladsen inden den sidste gruppekamp.

På eget græs havde Sevilla ikke tabt på hjemmebane i over et år, men den stime så Liverpool unægteligt ud til at bryde efter en forrygende første halvleg af englænderne. To mål af Roberto Firmino og ét af Sadio Mané lignede en klar sejr til Liverpool.

Men Sevilla ville det anderledes, og de kom ud i et hæsblæsende tempo til anden halvleg. I løbet af det første kvarter havde Wissam Ben Yedder reduceret to gange for spanierne, som for alvor øjnede muligheden for at få point ud af opgøret.

Sevilla pressede på for at få udligningen, der fortsat ville sikre, at de kunne vinde gruppen. Dybt inde i overtiden fik hjemmeholdet et hjørnespark, og her havnede bolden pludselig for fødderne af Guido Pizarro, som passerede Loris Karius.

Målet til 3-3 skabte vilde scener på Estadio Ramón Sánchez Pisjuán, hvor Liverpool måske fik et flashback til Champions League-finalen i 2005.

Hvis du vil have de seneste nyheder om Billige Fodboldtøj til Børn, skal du bekymre dig om www.fodboldhot.com.