Brøndby tog søndag aften sin ottende sejr i træk i Superligaen, da de slog Silkeborg med 3-1 på udebane i et opgør, hvor klubben fra Vestegnen havde sine vanskeligheder i første halvleg, men løftede sig i anden halvleg og vandt.

Første halvleg var Brøndby tilmed nødt til at skifte Jung ud og ændre i formationen på midtbanen, hvor man gik fra diamanten til en flad linje for at lukke ned for Silkeborgs kanter, der drev gæk med Superligaens førerhold.

Silkeborgs mål blev sat ind af Skhirtladze efter et hjørnespark, hvorefter Teemu Pukki, Kamil Wilczek og sidst Hany Mukhtar i overtiden gjorde, at det hele endte med en 3-1-sejr til Brøndby.

Hvis du ikke fik set kampen eller blot vil se nogle situationer igen, så er muligheden der for dig nedenfor.

Hvis du vil have de seneste nyheder om Billige Fodboldtøj til Børn, skal du bekymre dig om www.fodboldhot.com.