Rygte: Bale måske på vej til San Siro

Det spanske medie Don Balon skriver i dag, at Inter angiveligt skulle være interesserede i at knytte Gareth Bale til truppen.

Gareth Bale har i længere tid været rygtet væk fra Real Madrid og Santiago Bernabéu. Kantspilleren har efter fem år i Madrid ikke slået til som forventet, hvor skader har plaget og holdt ham ude i flere omgange. Begrænset spilletid er på det seneste også blevet en del af hverdagen for waliseren, hvor spillere som Isco, Marco Asensio og Lucas Vazquez p.t. er højere prioriteret hos cheftræner Zinedine Zidane juventus trøje
.

De fleste medier og aviser mener, at den 28-årige waliser i det kommende transfervindue vender tilbage til England og Premier League, hvor Manchester United og Tottenham regnes som de største bejlere til hans underskrift.

Nu skriver det spanske sportsmedie Don Balon, at Inter angiveligt også skulle være interesserede i at hente den tidligere Tottenham-stjerne til klubben, da de har ambitioner om at kæmpe sig tilbage til den italienske og europæiske top igen.

Gareth Bale kom til Real Madrid tilbage i sommeren 2013 for et dengang rekordbeløb på 750 millioner kroner. Siden skiftet er det blevet til 183 kampe, som har kastet 81 mål af sig.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om billige fodboldtrøjer
.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*