Dramatisk nedtur i Wenger-exit

Rødt kort, stolpeskud, masser af chancer og en træner-bortvisning – dette var blot nogle af ingredienserne i kampen på Arsenal stadium.

Torsdag aften var Arsène Wenger for sidste gang manager for Arsenal i en europæisk hjemmekamp, da Atlético Madrid gæstede London, og det blev meget dramatisk. Allerede inden, der var spillet tyve minutter, havde Arsenal haft otte chancer imod den godtspillende Jan Oblak i Atlético Madrid-målet.

Et par stykker af dem misbrugte Alexandre Lacazette, som blandt andet ramte stolpen, men franskmanden kom også meget i fokus efter blot ti minutters spil. Her stemplede Atletico-reserven Sime Vrsajko nemlig Lacazette – med en advarsel. Dermed blev kroaten udvist med 80 minutter igen af kampen. Udvisningen af Vrsajko blev for meget for Atletico-træneren Diego Simeone, der blev bortvist efter voldsomme protester.

Ved pausen havde Arsenal haft 15 afslutninger, men stillingen var 0-0, hvillet fortsatte indtil der var spillet en time. Her headede den blot 175 cm høje Lacazette et indlæg fra Jack Wilshere i mål efter den engelske midtbanespiller havde erobret bolden langt op på banen. Målet af franskmanden var det syvende i syv kampe.

Anden halvleg blev påvirket voldsomt af et undertals udehold, der i den grad forsøgte at trække tiden og derfor fik Arsenal svære ved at tilspille sig deres chancer – men pludselig ud af ingenting fik Atlético scoret.

Laurent Koscielny fik slet ikke dækket landsmanden Antonio Griezmann op med ti minutter igen inden den meget udskældte Shkodran Mustafi gled i græsset og udligning kom i mål via tyskerens knæ.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om fodboldtrøjer med tryk