Barcelona og Sevilla cruiser sikkert videre i Copa del Rey

Det var et Barcelona-mandskab uden hverken Lionel Messi, Luis Suarez eller Andres Iniesta, der onsdag skulle forsvare 3-0-føringen fra det første af to opgør mod Real Murcia fra Spaniens tredjebedste række i den spanske pokalturnering Copa del Rey.

De spanske vicemestre fik dog ingen problemer hjemme på Camp Nou og gav i stedet deres publikum mål for pengene.

Efter bare et kvarters tid bragte Paco Alcacer hjemmeholdet i front med et hovedstød, og ti minutter efter pausen fordoblede Gerard Pique føringen. Umiddelbart efter lukkede Aleix Vidal returopgøret med sin scoring til 3-0 med en halv time igen.

Hjemmeholdet var dog ikke færdige endnu. Med et kvarter igen gjorde Denis Suarez det til 4-0 og fem minutter senere lukkede indskiftede Jose Arnaiz med sin scoring til 5-0.

De forsvarende Copa del Rey-vindere er dermed sikkert videre i den spanske pokalturnering med en samlet sejr på 8-0.

Krohn-Dehli med fra start i Sevilla-opvisning

Danske Michael Krohn-Dehli var blevet valgt til at starte i Sevillas Copa del Rey-returopgør mod FC Cartagena, der ligeledes spiller i den tredjebedste række til dagligt.

Den første kamp endte 3-0 til Sevilla, og midtbanespilleren fik godt 70 minutter for hjemmeholdet, da de endnu engang besejrede Cartagena. Denne gang med 4-0.

Hvis du vil have de seneste nyheder om Billige Fodboldtøj til Børn, skal du bekymre dig om www.fodboldhot.com.