billige fodboldtrøjer at jeg er tilfreds med min 0-0 sagde australiens træner Pim Verbeek

Australien knuste et vitalt punkt imod et uhyggelig Japan, da de to sider kæmpede for en uhyggelig uafgjort på onsdag for at dele spoilerne i kvalificeringen af ​​Asian World Cup.

Resultatet holdt Socceroos i styring af Gruppe 1 med tre sejre og uafgjort for 10 point, før Japan med to sejre og to træk for otte point.

Kun de to bedste hold fra gruppen, som også omfatter Qatar, Bahrain og Usbekistan, kvalificerer sig til Sydafrika i 2010, mens det tredje hold skal gennemgå play-offs.

“Efter 90 minutter skal jeg være retfærdig,billige fodboldtrøjer at jeg er tilfreds med min 0-0,” sagde australiens træner Pim Verbeek.

“Jeg kan kun give mine spillere kompliment for ture de har lavet, tidsforskellen og mere eller mindre ingen forberedelse, og de gjorde et godt stykke arbejde mod et stærkt hold, fordi Japan spillede meget godt i dag. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

“Jeg synes, vi gjorde fremragende i dag. Jeg tror, ​​vi har gjort et stort skridt i dag ved at have 0-0 mod Japan. Vi fortjente ikke at vinde spillet, men for os var 0-0 fremragende, “tilføjede han.

Japan træner Takeshi Okada syntes skuffet, siger Japan skal være mere præcis infront mål og skabe flere chancer.

“Det er ikke, at vi kritisk mangler noget. Jeg tror, ​​at Australien er et godt hold, men jeg tror ikke, at vi er nogen ringere. Jeg er sikker på, at vi er forbedret. ”

Celtic midtbanespiller Shunsuke Nakamura sagde: “Selvfølgelig ville vi have tre point fra en sejr, men det endte på en måde, de havde planlagt. Vi var tæt på at vinde, vi havde bare brug for et skridt videre, men det ene skridt er en stor forskel. ”

På en kølig aften var Japan det bedre hold og skabte flere chancer, men Verbeeks mænd vil være tilfredse med uafgjort efter at have blødt lange perioder med pres foran en patriotisk hjemmepublikum.

Hjemmeholdet blev klar til en bedre start, med angriber Keiji Tamada at få det første skud på målet i fjerde minut.

Snart efter forsvareren brød Atsuto Uchida kun igennem for at blive offer for off-side fælden, mens Australien havde deres første sniff af mål, da Luke Wilkshires freekick ikke kunne nå Evertons Tim Cahill.

Nakamura var en lurende fare og frigjorte et varemærke skudt kun for at se det ramte toppen af ​​nettet.

Derefter blev Yuto Nagatomo trukket ned i det 36. minut, men Yasuhito Endo kunne ikke kapitalisere fra freekicket.

Australierne var overraskende nødt til at vente til første halvlegskadetid for deres første klare skud på målet, da Cahill havde en chance.

Men de kom ud med en mere aggressiv holdning efter pause og stablet Portugal trøje VM 2018 Børn på presset, men med intet at vise for det.

Den japanske kæmpede tilbage med erstatning Yoshito Okubo og Endo, der slog sizzling shots for at holde målmand Mark Schwarzer optaget i 68. og 69. minut.

Den japanske fortsatte med at true, men Keiji Tamadas overskrift gik over linjen, mens Makoto Hasebe skød på Okubo og gik ud, så Schwarzer kunne holde sit fjerde lige rene ark.

Dræbte betyder, at de to hold forbliver helt kvadratiske i deres samlede head-to-head-rekord med seks sejre, seks nederlag og fem træk.

I deres næste kampe spiller Japan Bahrain den 28. marts, mens Australien vil møde Uzbekistan den 1. april, begge hjemme.