fodboldtrøjer til baby I det seneste afsnit af Bundesliga Connection

fodboldtrøjer til baby I det seneste afsnit af Bundesliga Connection giver DW Sports-korrespondent og tysk fodboldekspert Kres Harrington et indblik i et rygte om Bayern Münchens kamp mod Borussia Mönchengladbach. Kres nedbryder også Borussia Dortmunds sejr over Eintracht Frankfurt og forklarer, hvorfor Erling Haaland talte spansk!

Vil Bayern være i stand til at komme tilbage? Find ud af det ved at klikke på podcast-afspilleren nedenfor!

Da vi ser Bundesligaens tilbagevenden, blev mange mødt med fuldstændigt og fuldstændigt chok over at se de forsvarende mestre, Bayern München, starte deres år med et nederlag til Gladbach på 12. pladsen.

Selvom Bayern i øjeblikket oplever et Covid-19-udbrud, som ser, at de har en noget udtømt liste, var en stjernebesat line-up stadig dagens orden. Selvom Gladbach var domineret i det meste af kampen, var heldet på deres side, da Stefan Lainer scorede i det 31. minut. En stærk defensiv indsats blev vist af udeholdet i anden halvleg, der så kampen ude 2-1.

For at lytte til hele diskussionen skal du klikke på podcast-afspilleren ovenfor eller finde den på din yndlingspodcast-afspiller.

SpotifyGoogle PodcastsApple PodcastsPlayer.fmIONO.fm
Bemærk: Afspilleren er som standard lav for den mindst mulige barcelona tøj til børn downloadstørrelse. Du kan justere den til forskellige kvaliteter, som vil ændre filstørrelsen. Du kan lytte til det nu, eller downloade showet og lytte til det, når du vil.