liverpool trøje børn Raul Jimenezhad bolden bagerst i nettet

liverpool trøje børn Raul Jimenezhad bolden bagerst i nettet og gjorde det til 1-0 Wolves. Så havde han igen bolden bagerst i nettet, også til 1-0. Til sidst scorede han fra straffesparkspletten for at give Wolves deres første mål, der ville stå og redde et point fra lørdagens kamp mod Southampton.

Efter at Jimenez to gange fik fejret mål, der derefter blev kaldt tilbage med brug af VAR, stod hans endelige mål. Det var fra straffesparkspletten, hvor spot-kick-specialisten satte sit slag forbi Southampton-målmand Angus Gunn for at hjælpe Wolverhampton-klubben med at få et point ud af kampen. Wolves er tilbage i aktion senere på ugen med en tur for at møde Slovan Bratislava i Europa League.

I Spanien var det mest dårlige nyheder for mexicanere.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Måske havde Nestor Araujo brug for en pause fra landskampspausen, hvor han spillede to kampe, og Nestor Araujo var ikke i Celta de Vigo-listen for 2-0-nederlag til Alaves.

Andres Guardado og Diego Lainezwere i 18’eren for endnu et fodboldtrøjer til børn Real Betis-tab, denne gang til Real Sociedad, men kun Guardado fik spilletid. Han kom ind i 25 minutter i slutningen af konkurrencen.