Manchester United var tilbage på fodboldsæt til børn Emirates

Manchester United var tilbage på fodboldsæt til børn Emirates Stadium for anden gang på lidt mere end 24 timer.

Nicky Butt ‘s reserve side, forstærket af optagelsen af ​​Premier League debutant Scott McTominay, overtog deres Arsenal u23 kolleger under projektørerne.

Arsenal dominerede første halvleg og løb ind i en 2-0 føring, men United kæmpede tilbage efter pausen, og en Josh Harrop-strejke efterfulgt af et selvmål gav de røde et point, der officielt bekræftede dem sikre fra nedrykning.

United: O’Hara, Olosunde, Warren, Borthwick-Jackson, Mitchell, Scott (Kehinde 46), Willock, Gribbin (Hamilton 55), Harrop, McTominay (Dearnley 59), Bohui.

United genopdager deres grus
I en sæson at glemme har United gjort sig skyldig i manchester united trøje med tryk spildefinerende bortfald ved en række lejligheder, og Arsenal så ud til at blive de seneste modstandere til fordel, da de scorede to gange på tre første halvlegs minutter.

Det var en frustrerende følelse af deja vu på den samme tonehøjde, hvor første hold blev offer for en lignende fejltagelse søndag.