Replica fodboldtrøjer børn Barcelona-forsvarer Daniel Alves insisterer på

Replica fodboldtrøjer børn Barcelona-forsvarer Daniel Alves insisterer på, at den catalanske klub skal forbedre, på trods af deres 100 procent start på sæsonen.

Barça besejrede Almería 2-0 i Mediterráneo på lørdag for at sikre, at de forbliver toppen af ​​La Liga, med syv sejre i syv.

På trods af resultatet arbejdede Gerard Martinos side for store magi, især i første halvdel, med mål fra Lionel Messi og Adriano nok til at forsegle sejr.

Alves, som spillede den fulde 90 minutter, mener, at lignende forestillinger vil forhindre Barcelonas chancer for at vinde trofæer, kommer i slutningen af ​​sæsonen.

Billige Real Madrid trøjer Vi vinder ikke, hvis vi ikke forbedrer det, vi gjorde sidste år,” fortalte han deres officielle hjemmeside, som rapporteret af fodbold Espana.

“Første halvleg kom væk fra os, i den anden havde vi mere besiddelse, og vi skabte chancerne for at vinde spillet.

“Vi har vist vores konkurrenceevne, og vi forsøger at gøre tingene på den bedst mulige måde.”

Alves har startet syv spil hidtil til Barcelona denne sæson, scoring to gange. De regerende La Liga-mestere er næste i kamp mod Celtic i Champions League på tirsdag.