2018-04-06 21:14 Scor vanvittige odds på Manchester City eller Manchester United

Ingen har været i nærheden af Manchester City i denne Premier League-sæson, hvor kun Liverpool har kunnet besejre Premier Leagues suveræne tophold. City har vundet 14 af 15 hjemmekampe og har et 16 point stort forspring ned til Manchester United på andenpladsen.

Lørdag kommer netop Manchester United på besøg i lokalbraget og kommer for at bevare den indtil videre sikre plads i top 4, hvor adgangen til næste sæsons Champions League skal vindes.

Manchester United kommer med fire sejre i træk, er ganske godt kørende og har som hjemmeholdet ikke europæiske kampe at tænke på mere.

Manchester City står som ganske klar favorit til odds 1,95 for sejren, mens United står til 4,20 for en sejr.

Men nu er Betfair fremme med et helt utroligt tilbud, der brager oddsene op i et meget højt luftlag.

Betfair har nemlig forhøjet odds på Manchester City-sejr til at give utrolige odds 14,00, mens Manchester United giver astronomiske odds 25,00 for tre point.

Sådan gør du for at score det store odds:

1. Gå til Betfair – KLIK HER!

2. Opret en gratis konto

3. Spil op til 50 kroner på at enten Manchester City eller Manchester United vinder kampen til henholdsvis odds 14,00 eller 25,00 – hos Betfair.

4. Gevinsten udbetales på en attraktiv bonus-ordning

Regler og vilkår gælder: Tilbuddet gælder nye kunder, der tilmelder sig Betfair via dette link, hvor tilmeldingen foregår.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om billige fodboldtrøjer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*